7. Ofisten Sahneye Müzik Yarışması

Şirket Çalışanlarının Müzik Performanslarının Yarıştığı Yarışma!


7. Ofisten Sahneye Müzik Yarışması

Profesyonellere yakışır müzik performansları ve bol eğlence ile bu yıl yine coşturacak.Kendi tarzında Türkiye’nin tek ve en büyük organizasyonu olan ve Eylül-Ekim 2017 tarihlerinde maksimum 30 şirketin katılabileceği “Ofisten Sahneye” bu yıl IF Performance Hall Beşiktaş’ta gerçekleştirilecek. Büyük ödül ise İntercontinental Carlton Cannes Oteli’nde enfes bir tatil…

Sadece şirket çalışanlarından oluşan müzik gruplarının yarışabildiği“7. Ofisten Sahneye”şirketler arası müzik yarışmasına başvurular, şirketlerin İnsan Kaynakları departmanları aracılığıyla 31 Ağustos 2017 tarihine kadar yapılabiliyor. Detaylı bilgi www.ofistensahneye.com adresinden alınabiliyor.

“Ofisten Sahneye” müzik yarışmasına geçtiğimiz yıllarda  92 şirket katıldı, 68 gece müzik performansları sergilendi, 152 grup ve 940 şirket çalışanı sahne aldı. Yarışma Citibank, Astra Zeneca, Pirelli, ABank, Nestle, Abbott, Anadolubank,ING Bank, Jotun, Avea, Tüpraş, Netaş, İpsos KMG, TTNET, Turkcell, Ford, Microsoft, Doğuş Oto, Şişe Cam, Hürriyet, Eczacıbaşı İlaç,Ericsson,3M,  McCann Erickson, T-Bank, TUSAŞ, Ipsos KMG, Vodafone, Cocacola, KPMG,Vestel, Bosch, Anadolu Sigorta, Finansbank,  Alcatel lucent, Odeabank, AkçanSA, Kaya Grubu, Garanti Teknoloji, Beymen, Dumankaya, Vestel, Pernod Ricard, ATU, Avivasa, BDH, Çelebi Holding, GFK, Işık Üniversitesi, İTÜ, Kariyer.net, Logo Yazılım,Mercedes- Benz, P&G,Pegasus, Roche, Sahibinden.com, Tüv Rheinland, Tüyap  gibi şirketleri sahnede ağırladı.

Proje Sahibi ve yarışma genel koordinatörü Hakan Yanar “Şirketler artık çalışanlarının motivasyonunu arttıran ve “biz” kültürünü yaygınlaştıran etkinlikleri seçiyor. Biz de bu yarışma ile şirketler arası rekabeti eğlenceli bir boyuta taşıyoruz. İş dünyası profesyonelleri arasında takım ruhunu ateşlemek amacıyla düzenlediğimiz yarışmada, her yıl birbirinden başarılı performanslar izledik. Bu yıl da 7 hafta boyunca, yine iş dünyasının resmiyeti yerini eğlencenin yükselen sesine bırakacak. Şirket çalışanları iş arkadaşlarını sahnede şarkı söylerken ya da yöneticilerini gitar solosu yaparken görebilecek ” diyerek bu tür etkinlikler düzenlemeyi sürdüreceklerini belirtti.

YARIŞMA KAZANANI NASIL BELİRLENECEK
Jüri ve Seyirci oylaması ile puan sistemi usulü belirlenecektir.
OYLAMA SİSTEMİ
Yarışmacı şirketler arasında finale kalacak şirketler, jüri puanlamaları ve seyirci oylaması ile belirlenecektir.

Seyirci Oylaması:
Seyirci oylaması cep telefonlarından SMS ile yapılacaktır.
Giriş bileti üzerinde tek kullanımlık ve kişiye özel sms şifreleri basılıdır. ( AX 1000 gibi)
Her yarışmacı şirkete ait bir keyword belirlenecektir.( 100….101…102  gibi)
Seyirci oylaması şu şekilde yapılacaktır:
Şirket Keyword + boşluk + Şifre. Örnek Oylama (101 AX1000 yaz 6688’e gönder.)
Doğru şifre ile oy kullanan kullanıcıya geri dönüş mesajı gidecektir: Oyunuz alınmıştır. Katılımınız için teşekkür ederiz. Ücret: 1,2 TL
Hatalı şifre gönderene şu mesaj dönecektir: Geçersiz bir şifre gönderdiniz. Lütfen tekrar deneyiniz. Ücret: 1,2 TL

Jüri Puanlaması:
4 kişilik profesyonel jüri tüm yarışmacı şirketlere performanslarını değerlendirerek  3 kategoride her kategoriye 1 ile 10 arası puanlar verecektir.Yarışmacılar,,

İcra
Yorum
Ensemble (Birlikte çalma uyumu)
olmak üzere 3 ayrı kategori üzerinden verilen puanların ortalamaları ile jüriden genel puan alacaklardır.

Finalistlerin Belirlenmesi:
Yarışmacıların aldığı jüri  ortalama puanları ve yarışmacıları destekleyen Seyirci sms adeti her performans gecesi sonunda açıklanacaktır.
Şirketlerin aldığı Seyirci puanları, jüri puanlarına (%30 ve %70 oranında ) eklenerek şirketlerin aldığı nihai puanlar belli olacak tır.
Yarışmacıların aldığı jüri ortalama puanları ve Seyirci sms adeti  performans geceleri sonunda açıklanırken, sms ortalama puanları  elemelerin bittiği gece açıklanacaktır.  Tüm yarışmacıların performansları bittiğinde şirketlerin aldığı  sms ortalama puanları,  jüri ortalama puanlarına eklenerek,  nihai toplam puanlar belli olacaktır ve yarışmacılar aldıkları toplam ortalama puanlarına göre liste şeklinde sıralanacak en yüksek puanı alan  ilk 8 yarışmacı şirket  finalde yarışmaya hak kazanacaktır. Finale kalan bu 8 şirket de  aynı puan sistemi üzerinden bir kez daha yarışacak ve 8 şirketten en yüksek puanı alan grup birinci seçilecektir.Puanlama örnekleme:
x firmasının aldığı jüri puan ortalaması J1=8.0 diyelim. Toplamda aldığı seyirci oyu ise 200 olsun. 30 yarışmacının toplam aldığı sms ise 4000 olsun. Bu durumda seyirci yüzdesi 200/4000=5 %, Seyirci puanı ise S=5 olacaktır.

Y firmasının aldığı jüri puan ortalaması J2=9.0 diyelim. Toplamda aldığı Seyirci oyu ise 100 olsun.30 yarışmacının toplam aldığı sms ise 4000 olsun.Bu durumda seyirci yüzdesi 100/4000=2.5 %, Seyirci puanı ise S=2.5 olacaktır.

X’in Toplam Puanı = J1 * 0,70 + S1 * 0,30 = 8 * 0,70 + 5 * 0,30 = 5,6 + 1,5 = 7.1 olacaktır.

Y’in Toplam Puanı: J2 * 0,70 + S2 * 0,30 = 9 * 0,70 + 2.5 * 0,30 = 6,3 + 0,75 = 7,05 olacaktır.

Final Performanslarında Kazananın Seçilmesi:
Final gecesinde yukarıda belirtilen Seyirci oylaması ve jüri puanlaması prensipleri geçerli olacaktır.
Final gecesindeki performansları ile jüri puanlaması ve Seyirci oylaması toplamında en yüksek puanı toplayan şirket 7.Ofisten Sahneye ’nin kazananı olacak ve birincilik özel ödülünü kazanacaktır.

Bir yanıt yazın